top of page

Silver Ticket
495 euro per team/band | Duur ca. 3 uur

Ervaar hoe leuk het is om op een ontspannen manier met je team muziek te maken. Aan de hand van persoonlijke eigenschappen worden jullie verdeeld in bands (minimaal 4, maximaal 8 personen per band) en gaan jullie aan de slag met een bekende song naar wens. De activiteit wordt afgesloten met een spetterend optreden!

 

Jullie ervaren dat voor een goede performance meer nodig is dan de beheersing van je eigen instrument. Net als in het dagelijkse werk gaat het om luisteren, samenwerken en communicatie. 

Golden Ticket

995 euro per team/band | Duur ca. 5 uur

Hetzelfde als een Silver ticket maar dan met extra aandacht voor teambuilding. In spelvorm komen de volgende vragen aan bod: Wat zijn de verschillende rollen binnen jullie team en hoe komen die terug in de performance van jullie liedje? Is de band in balans? Welk instrument past bij wie? Wie neemt de leiding? Moet er misschien gewisseld worden om een betere performance te krijgen? Hoe werkt de groepsdynamiek? Je komt tot verassend nieuwe inzichten!

​Platinum Ticket
neem contact met ons op over de mogelijkheden

Heeft u specifieke doelen op het gebied van teamontwikkeling? Dan kunnen we een op maat gesneden programma samenstellen onder leiding van een professionele trainer. Neemt u hiervoor contact met ons op, dan maken we een afspraak om uw wensen te inventariseren. 

* De genoemde prijzen zijn exclusief consumpties. Deze kunnen naar wens voor eigen rekening afgenomen worden op locatie.

* De opbrengt na aftrek van kosten gaat wordt gedoneerd aan Stichting De Liedjesfabriek, het muzikale medicijn!

bottom of page